Norges Friidrettsforbund

Norges Friidrettsforbund ble stiftet 1.mai 1896. Navnet på denne organisasjonen var først Norsk Idrætsforbund, den første presidenten for NFIF var Wilhelm Baastad. Norges Friidrettsforbund er medlem av det internasjonale friidrettsforbundet IAAF. De er også medlem av Norges idrettsforbund og den paralympiske komité. Norges friidrettsforbund organiserer toppidrett, så vel som breddeidrett for nordmenn. Dette er en organisasjon som har lange tradisjoner, for å organisere friidrett på toppnivå samt på de lavere nivå. Denne organisasjonen er delt opp i 19 kretser.

I Norge er det 19 kretser, blant annet Aust-Agder, Oslo, Vestfold, Østfold, Telemark og Finnmark. Dette er stort sett fylker som er delt opp i Norge. I Norge er det 18 fylker, men det finnes 19 kretser. Hver og en av disse kretsene har sine egne styrer og kontorer. I Norges Friidrettsforbund er det over 81 000 medlemmer, og det finnes 887 klubber som er medlem av denne organisasjonen. De er også tilknyttet et blad som heter Friidrett siden 1950.

Talentutvikling og profesjonelle utøvere

Det var et veldig godt år for Norges Friidrettsforbund i 2017. Det var et veldig godt år for juniorene og ungdommen, når det kommer til medaljefangsten. Norges Friidrettsforbund har som mål og ta medaljer i alle seniormesterskap. Derfor er det veldig viktig å delta i juniormesterskap, som gir erfaring til å delta i seniormesterskap. Det lover godt for fremtiden, og Norges Friidrettsforbund har en god talentutvikling. Den første erfaringen de unge kan ta med seg er landskampen mellom de nordiske landene.

Det er stor utvikling også for de profesjonelle deltagerne. Norges Friidrettsforbund har satt sammen en gjeng som utgjør A-landslaget, og de er snart klare for OL i Tokyo. Dette OL-mesterskapet skal holdes i Tokyo i 2020. Dette blir et fantastisk OL-mesterskap. Noen av de som er tatt ut på dette laget er Henrik Ingebrigtsen, Sondre Guttormsen, Isabelle Pedersen, Karsten Warholm, Karoline Bjerkeli Grøvdal, Jakob Ingebrigtsen og Filip Ingebrigtsen. Dette er noen av de som skal representere Norge under OL i Tokyo.

Om løp i Norge

Løp i Norge er et tiltak fra Norges Friidrettsforbund. Det er et grep innen breddeidretten, og har fått stor oppslutning. Dette defineres som all aktivitet som er utenfor friidrettsbanen, og sees på som mosjon, turer og trening. Dette tiltaket legger til rette for at alle kan få delta i mosjon og treningsrelaterte aktiviteter, og som ikke er konkurransebasert. Det er allerede mange klubber som har opprettet egne grupper som du kan bli medlem av.

Dette er tiltak som klubbene rundt i Norge står for. Mosjonistene eller den fremtidige maratonløperen kan laste ned forskjellige treningsprogrammer fra siden til Norges Friidrettsforbund. Dette er et tiltak for å få flere nordmenn ut i trening og mosjon. Det finnes også egne trenere som du kan knytte kontakt med om du skulle ha noen spørsmål. Det er veldig viktig å tilknytte seg et forbilde eller en trener som kan gi deg gode råd og tips når det gjelder treningen din.

Friidrett for alle

Norges Friidrettsforbund har en egen app, som du kan laste ned. Her vil du kunne få informasjon og forskjellige tips når det gjelder treningen din. Her kan alle opprette sine egne friidrettsdager og gymtimer. Dette er et veldig godt initiativ fra Norges Friidrettsforbund, som gjør det veldig enkelt og morsomt for ungdomsskole elevene eller videregående elevene til å delta i sitt eget friidrettsstevne. Utrolig godt initiativ til å få nordmenn ut i mosjon.

Det eneste du trenger å gjøre er å ha en iPhone eller Android smart-telefon, og laste ned denne appen fra App Store eller Google Play Store. Det fungerer veldig godt og er en utrolig fin app som alle kan bruke til å bli en bedre løper eller mosjonist. På denne appen kan du ta forskjellige merker, se på forskjellige krav og generelt følge din utvikling når det gjelder trening. Last ned appen, det vil du ikke angre på.

Ketil Tømmernes

Ketil Tømmernes er presidenten i Norges Friidrettsforbund, han er utdannet økonom og ingeniør. Han er kjent for å være sportssjef i denne organisasjonen. Han har tidligere vært en flittig fotballspiller, og en veldig flink idrettsmann i forskjellige grener. Han er entreprenør og han har jobbet veldig mye utenfor idretten også, da han har utviklet mange energikonsepter i Statoil og Hydro. Dette er en veldig talentfull og arbeidsom mann. I tillegg til dette er han da president i Norges Friidrettsforbund.

B-landslaget

Team-Paris er på mange måter videreføringen av Team Berlin og B-landslaget, disse skal forsøke å vinne medaljer for Norge under VM i Qatar i 2020. Mens hovedmålet fortsatt er OL i Tokyo. Disse utøverne som er i dette teamet er for eksempel Ola Stunes Isene, Tom Erling Kårbø, Marcus Thomsen og Jonathan Quarcoo. Dette er utøvere som har masse potensial og er veldig flinke når det kommer til sine idretter. La oss håpe at Norge tar mange medaljer i fremtiden.

2 comments on this post

  Shanon

  https://waterfallmagazine.com
  Hello there, I discovered your web site by means of Google at the same
  time as looking for a comparable matter, your site came up, it appears to be like good.
  I have bookmarked it in my google bookmarks.
  Hello there, simply become aware of your weblog via Google, and located that it
  is really informative. I’m going to watch out for brussels.

  I will appreciate if you proceed this in future. Numerous folks will likely be benefited from your writing.
  Cheers!

  Reply

  Willie

  http://wieliczko.eu However, Montage is pricey, and also its basic printing creates very disappointing image high quality.

  Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *